BRANŞ DERSLERİMİZ

Çakıltaşı Anaokulumuzda tüm yıl boyunca haftada 3 gün İngilizce, 1 gün orff müzik, 1 gün modern dans ve bale, 1 gün de görsel sanatlar (drama-boyama teknikleri, seramik) branş dersleri uygulanır. Dersler özel olarak çocuklarımızın yaratıcı duyularını uyarıcı nitelikte hazırlanmış olan ve Düşler Atölyemizde uygulanır.

Çakıltaşı Anaokulumuzda İngilizce programımızda Avrupa Dilleri Öğretimi Ortak Çerçeve Programı ( uygulanmaktadır.

Çakıltaşı Anaokulu Uluslararası İnteraktif Erken İngilizce Anaokulu Platformu  Monier&Monier grubunun üyesidir.

Bu programlar dünya çapında 1500’den fazla okulda her yıl 110.000’den fazla öğrencinin İngilizce’yi anlayıp konuşmasına yardımcı olur.

3 yaş sınıfımızdan başlayarak 6 yaş sınıfımızdan mezun olan tüm öğrencilerimize ilköğretim mezuniyet seviyesi olan A1 seviyesinde (okuma ve yazma göstergeleri haricinde) İngilizce öğretilecek ve yine mezun olan öğrencilerimize Avrupa Dil Portfolyosu verilmektedir.

Jimnastik

Modern Dans & Bale