OYUN GRUBUMUZ

Q BEBEK EĞİTİM PROGRAMI

Bu program  “Q BEBEK” markası firmamıza tescilli olarak içeriği Çocuk Gelişim Uzmanları, Uzman Psikologlar, Çocuk Doktorları ve Uzman Eğitimcilerden oluşan çok yönlü bir ekip tarafımızdan hazırlanmış olup  0-36 ay bebek ve ailelere yönelik olarak ;

*IQ & EQ üst gelişimleri ile tüm Gelişim alanlarını destekleyici nitelikte 0-36 ay grubuna yönelik ve Türkiye genelinde zincir mağazalar, kitapevleri ve oyuncak mağazaları ile internet üzerinde birçok siteden temin edebileceğiniz Q Bebek Eğitim& Gelişim ve Oyun Kart ve Kitaplarımız,

*Gelişimden, eğitime, bakımdan, rehberliğe, özel olarak hazırlanmış hikayeler, şarkılar, makaleler ve daha bir çok içeriğe ulaşabileceğiniz 0-24 ay grubuna yönelik Q Bebek Eğitim Programımız ile ilgili tüm detaylar  www.qbebek.com ‘da…

Q BEBEK ANNELİ BEBEK OYUN GRUBU

Q Bebek Anneli Bebek oyun grubumuz 18-24 ( ekim ayı başlangıçta) ay arası bebeklerimizin  Cumartesi günleri anneleri ile katılacağı bebeğin gelişimsel ihtiyacına yönelik hazırlanmış Erken çocukluk programların en önemli bölümlerinden birisidir.

Q Bebek Anneli Bebek grubumuz için hazırlanan programlarda, hem annenin hem de çocukların farklı beceriler ve kazanımlar elde etmesi amaçlanır. Program dahilindeki etkinlikler ( Sanat Etkinliği, Türkçe Dil Etkinliği, Drama, Müzik, Denge- Koordinasyon, Dikkat Gelişimi, Görsel- İşitsel Algı, Duyusal Etkinlikler vb. ) ile el becerileri, zihinsel becerileri ve motor becerileri gelişen bebeklerin, sosyalleşmesi de sağlanır. Her kurun programı 10 hafta sürecektir.

Ayrıca  11. haftada da Gelişim raporları sunumu yapılacaktır.

Q Bebek Anneli Bebek grubu programımız aşağıdaki tarih ve saatlerde uygulanacaktır.

1. grup -1. kur Ekim- Kasım- Aralık tarihleri arasında 18-24 ay grubuna yönelik saat:10.30-12.00 arasında

1. grup -2. kur  Şubat- Mart- Nisan  tarihleri arasında 24-30 ay grubuna yönelik saat:10.30-12.00 arasında

Q Bebek Anneli Bebek grubu programımız dahilinde velilerimize, çocuklarının gelişimlerini takip edebilecekleri şekilde, her  kur sonunda Gelişim Raporu verilir.

Grup kontenjanlarımız 8 kişi ile sınırlıdır.

Q Bebek Anneli Bebek grubu programının tamamlanması ile sınıf programlarımıza geçişler ve okula uyum süreci çok daha rahat şekilde sağlanabilecektir.

• White Instagram Icon