OYUN GRUBUMUZ

Q BEBEK EĞİTİM PROGRAMI

Bu program  “Q BEBEK” markası firmamıza tescilli olarak içeriği Çocuk Gelişim Uzmanları, Uzman Psikologlar, Çocuk Doktorları ve Uzman Eğitimcilerden oluşan çok yönlü bir ekip tarafımızdan hazırlanmış olup  0-36 ay bebek ve ailelere yönelik olarak ;

*IQ & EQ üst gelişimleri ile tüm Gelişim alanlarını destekleyici nitelikte 0-36 ay grubuna yönelik ve Türkiye genelinde zincir mağazalar, kitapevleri ve oyuncak mağazaları ile internet üzerinde birçok siteden temin edebileceğiniz Q Bebek Eğitim& Gelişim ve Oyun Kart ve Kitaplarımız,

*Gelişimden, eğitime, bakımdan, rehberliğe, özel olarak hazırlanmış hikayeler, şarkılar, makaleler ve daha bir çok içeriğe ulaşabileceğiniz 0-24 ay grubuna yönelik Q Bebek Eğitim Programımız ile ilgili tüm detaylar  www.qbebek.com ‘da…

Q BEBEK ANNELİ BEBEK OYUN GRUBU

Q Bebek Anneli Bebek oyun grubumuz 18-24 ( ekim ayı başlangıçta) ay arası bebeklerimizin  Cumartesi günleri anneleri ile katılacağı bebeğin gelişimsel ihtiyacına yönelik hazırlanmış Erken çocukluk programların en önemli bölümlerinden birisidir.

Q Bebek Anneli Bebek grubumuz için hazırlanan programlarda, hem annenin hem de çocukların farklı beceriler ve kazanımlar elde etmesi amaçlanır. Program dahilindeki etkinlikler ( Sanat Etkinliği, Türkçe Dil Etkinliği, Drama, Müzik, Denge- Koordinasyon, Dikkat Gelişimi, Görsel- İşitsel Algı, Duyusal Etkinlikler vb. ) ile el becerileri, zihinsel becerileri ve motor becerileri gelişen bebeklerin, sosyalleşmesi de sağlanır. Her kurun programı 10 hafta sürecektir.

Ayrıca  11. haftada da Gelişim raporları sunumu yapılacaktır.

Q Bebek Anneli Bebek grubu programımız aşağıdaki tarih ve saatlerde uygulanacaktır.

1. grup -1. kur Ekim- Kasım- Aralık tarihleri arasında 18-24 ay grubuna yönelik saat:10.30-12.00 arasında

1. grup -2. kur  Şubat- Mart- Nisan  tarihleri arasında 24-30 ay grubuna yönelik saat:10.30-12.00 arasında

Q Bebek Anneli Bebek grubu programımız dahilinde velilerimize, çocuklarının gelişimlerini takip edebilecekleri şekilde, her  kur sonunda Gelişim Raporu verilir.

Grup kontenjanlarımız 8 kişi ile sınırlıdır.

Q Bebek Anneli Bebek grubu programının tamamlanması ile sınıf programlarımıza geçişler ve okula uyum süreci çok daha rahat şekilde sağlanabilecektir.

ÖZEL ÇAKILTAŞI ANAOKULU 3 YAŞ  OYUN GRUBU PROGRAM DETAYLARI

Anaokulumuzda 3 yaş oyun grubumuz saat 10.00-12.30 arasında uygulanır ve eğitim programının tamamından faydalanır.

Programımız Haziran ayı sonuna kadar devam edecektir.

Uyguladığımız eğitim programları ile çocuklarımızın Dil gelişimi, Bilişsel Gelişim, Sosyal-Duygusal Gelişim, Psikomotor Gelişim ve Özbakım becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Ayrıca eğitim programımız dahilinde Ekim ve Nisan ayları arasında 5 eğitsel – kültürel gezi  yapılmaktadır.

Oyun grubu programımızda da 5 gün İngilizce, 1 gün orff müzik, 1 gün modern dans ve bale, 1 gün de görsel sanatlar (drama-boyama teknikleri, seramik, fotoğraf) branş dersleri uygulanır. Tüm programlarımız uzman ve deneyimli branş öğretmenleri  tarafından uygulanmaktadır.

Oyun grubu öğrencilerimize her dönem sonu Gelişim Raporu verilecektir.

Grup kontenjanlarımız 10 kişi ile sınırlıdır.

• White Instagram Icon